obamabush

Obama Will Change Busf Policy

U.S. President Barack Obama will change several numbers of controversial policies by President George W. Bush, including the restriction of the parent embryo cell research [...]
beyonce

Beyonce Will Never Sell Her Wedding Photo

Beyonce said, she will never consider to sells her wedding photo with Jay-Z to a celebrity magazine that offering a large amount of money as rewards, even she wonder with the amount of money that offered to her [...]
Guns N 'Roses

Guns N 'Roses Will Back

After 15 years not releasing album, the group rock Guns N ' Roses will launch a new album in the United States on 23 November. The band's latest album is "The Spaghetti Incident", released in 1993 [...]
ipod

Ipod Can Make Your ear Buzz

Music is one way to wake the spirit, to create happy life, but what happens if the music makes the ears buzz? of course, not the music that makes the ear 'buzzy',[...]

Sunday, April 18, 2010

Adik CT Nurhaliza Tak Pakai Bra ?

Sebelum tu aku nak ucapkan takziah buat keluarga Allahyarham Achik Spin dan al-fatihah aku sedekahkan buat arwah Achik Spin.Al-fatihah.

Tadi aku webwalking jap sambil layan minum air nescafe yang panas giler, perghhhh.

Tetibe terjumpa satu signboar yang tertulis " Adik CT Nurhaliza Tak Pakai Bra ? ".??? Aku pelik dan kehairanan buat seketika.

Hehehe actually tak der ape2pun.Satu lagi korang nak tahu sape yang tulis kat signboard kat atas ni, hah tu akulah yang tulis.Hehehe jangan marah erk.

Sebenarnya aku nak share something dengan korang semua yang berminat nak tulis sesuatu kat Signboard jalan cam kat atas tu.Korang boleh tulis ape2 words yang korang suke di tempat yang telah disediakan itu.

Kacang je benda ni.Care nak buat terlampau simple.Masuk je website yang bernama Atom.Smasher ni terus korang akan jumpe satu gambar signboard jalan n then kat bawah tu ade beberapa ruangan yang perlu korang tulis untuk dipaparkan di cover signboard jalan tersebut.

Ape2pun selamat mencuba.!

Tulis perkataan di signboard jalan korang plak (klik sini...)

12 {komen}:

saya_arief said...

haha..ingat ko hack ke hape td.haha.

beLLa said...

smart2. haha!

Kerplunk said...

saya_arief
-hahaha hack...hahaha

bella
-thanks

aibaks said...

haha..ko edit ke pe ni?

nurKN @ Nur said...
This comment has been removed by the author.
nurKN @ Nur said...

kehkehkeh..igt real la td..siot je..layann..

n.b: follow ths blog..hpe dnt mind fllow me back..tqvm

Azrul Hisham said...

haha...siot je :)

Kerplunk said...

aibaks
-hahaha edit ar bro...kalau xedit,xdernyer perkataan "tak pakai bra" tu,haha...actually aku nak share something dengan korang.pasal ade satu website tu membolehkan ko atau sesape je tulis beberapa perkataan kat signboard dalam pic kat atas tu,tulah motif sebenarnya artikel ni,sori2 4 any confusion...

nurkn@nur
-thanks 4 follow diz blog...i'm very apreciate it

azrul hisham
-hehehe siot...memang siot...hahaha

brat2104 said...

huhu.. ingatkan ko dah betukar kepada kerjaya wartawan gosip! hahaha

Kerplunk said...

hahaha rumaizah...xder ar...blog ni still aku wat tutorial versi kreatif n uniks skiet..tapi kalau jadi wartawan gosip,pun aku ske jgk,hehehe

org penin said...

nate hare mu ni..

Kerplunk said...

org pening
-ler bakpo plok...

Post a Comment