obamabush

Obama Will Change Busf Policy

U.S. President Barack Obama will change several numbers of controversial policies by President George W. Bush, including the restriction of the parent embryo cell research [...]
beyonce

Beyonce Will Never Sell Her Wedding Photo

Beyonce said, she will never consider to sells her wedding photo with Jay-Z to a celebrity magazine that offering a large amount of money as rewards, even she wonder with the amount of money that offered to her [...]
Guns N 'Roses

Guns N 'Roses Will Back

After 15 years not releasing album, the group rock Guns N ' Roses will launch a new album in the United States on 23 November. The band's latest album is "The Spaghetti Incident", released in 1993 [...]
ipod

Ipod Can Make Your ear Buzz

Music is one way to wake the spirit, to create happy life, but what happens if the music makes the ears buzz? of course, not the music that makes the ear 'buzzy',[...]

Wednesday, August 25, 2010

Tag Hensem untuk Hari Kemerdekaan 31 Ogos

Photobucket
Sempena dengan hari kemerdekaan negara kite yang ke-53 pada 31 Ogos ini, tersangatlah best jika kita kongsikannya dengan sesuatu benda yang menarik.

Oklah, mari aku berterus terang jelah...Dalam website yang diberi nama Wigflip, yang mana dalam website itu telah menyediakan beberapa tag yang sangat best & cantik khas untuk visitor2 di website itu.

Tag ini kecik tapi cute.Cmni jelah, aku syorkan korang tengok contoh yang telah
aku buat kat bawah ni :


Tak puas hati ? Jangan risau.Website Wigflip menyediakan lebih 5 warna pilihan untuk korang pilih dan create tag yang korang suka itu.(Kalau tak suke warna merah, korang boleh pilih warna biru,hijau,pink,oren)


Hensem kan tag ni ? Nak cuba buat tag yang aku buat kat atas ni ?

Cipta Tag Hensem Kesukaan Korang (klik sini...)

Shhh...: Selamat berpuasa & selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke-53 ye...

3 {komen}:

Sarah Ramora Rosli said...

waa sgt comel :D thanks for the link ye rejek? :)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

selamat menaymbut??

Chuck said...

ur welcome sarah....

shafiq
-oppss...sori...haha..aku tersalah taip ckit..xpe..nanti aku adjust...

Post a Comment